Ontzorgen met CL-Compleet

Met CL-Compleet wil ik een totaaloplossing bieden als vast aanspreekpunt voor al uw administratieve en financiële zaken.

Uiteraard zijn er ook tal van losse diensten waar u mij voor in kunt schakelen. Via deze link kunt u daar meer over lezen https://claudialigtvoet.nl/waar-kunt-u-mij-voor-inschakelen/

CL-Compleet

Het volledig beheren van uw administratie en financiële zaken.

Het enige wat u hoeft te doen is uw poststukken, zoals rekeningen, blauwe enveloppen, overige brieven en contracten, in de CL-tas te verzamelen. Ik kom volgens afspraak de tas bij u ophalen, en overhandig u een leeg exemplaar. Vervolgens ga ik met uw administratie en financiën aan de slag.

Ik breng structuur aan en let op de einddatum van lopende contracten, zaken die anders of beter geregeld kunnen worden en verzorg jaarlijks de aangifte inkomstenbelasting. Uw administratie wordt zo periodiek bijgewerkt en blijft up-to-date. Uiteraard is de omvang van de dienst afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen.

Heeft u een andere vraag of probleem? Bel of email me gerust om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag mee in het opzetten van een maatwerk oplossing.

Met CL – CLAUDIA LIGTVOET kom je verder!