Leer mij kennen

Ik ben Claudia, geboren in 1988 en al bijna mijn hele leven woonachtig in Made. Een fijn dorp aan de Biesbosch en dicht bij Breda.

Samen met mijn man Robert, ons dochtertje Noortje en onze hond Pip wonen we aan de Drimmelenseweg in Made, waar ook mijn kantoor gevestigd is. 

Ik ben gek op mijn gezin, familie en vrienden en ben het gelukkigst als de mensen om mij heen dat ook zijn. Zodra de zon begint te schijnen vind ik het heerlijk om buiten te zijn en te genieten in onze fijne tuin. 

Waarom ben ik de juiste persoon voor de opdracht?

Ik heb altijd al de wens gehad als zelfstandige te gaan werken. Met vijftien jaren ervaring in de financiële wereld heb ik begin 2022 de stap genomen. Ik geloof heel erg in de kracht van persoonlijk contact en het écht tijd maken voor mensen. Samen met mijn kennis en ervaring ben ik ervan overtuigd een waardevolle dienst te kunnen leveren.

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen met financiële en administratieve zaken. In de afgelopen 15 jaar ben ik bij talloze klanten geweest waarbij de persoonlijke administratie totaal niet op orde was. Er werden lades, kasten en schoenendozen open getrokken en het ongemak was van het gezicht te lezen.

Ik wil dat ongemak wegnemen door orde en overzicht aan te brengen én direct een check te doen of er zaken anders/beter geregeld kunnen worden. Lees meer op de pagina CL-compleet en diensten voor de diverse mogelijkheden.